Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (8.52 secunde)
Ca stil, spectacolul "Fluturi si oameni" utilizeaza limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alaturarea inedita a unor forme de expresie scenica:
Special amenajat pentru intampinarea melomanilor si a iubitorilor de arta, intre 21 si 30 iunie, generosul spatiu din vecinatatea Ateneului Roman se transforma intr-o inedita "gradina muzicala".
Evenimentul cheie al Zilelor Muzeului Taranului din acest an este expozitia Transporturile traditionale din Romania, care va fi deschisa pe 19 septembrie 2013, in salile Oaspeti si Irina Nicolau. Expozitia, inedita in peisajul muzeal, isi propune a fi o sinteza a mijloacelor de transport traditionale utilizate in Romania.
De data aceasta, poetii invitati "scot poezia de la colt" intr-o lectura inedita care isi propune sa evite stereotipurile legate de poezie:
Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec.
Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother.
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu va invita intr-o calatorie inedita, intr-un Taxi unicat.
Palariile din fetru costa 150 RON, iar o palarie inedita, cu o pasare pe ea, costa 100 RON. Tot la standul ei, gasiti si caciulite crosetate in diverse culori, la 65 RON.
Materialul "Ieri si azi", o colectie inedita de piese romanesti, reorchestrate in stilul swing, va fi disponibil in editie deluxe si va contine, pe langa materialul standard de 10 piese, si un CD multimedia bonus pe care se va gasi piesa interpretata de Virgil Iantu impreuna cu Sore, "Noi doi", videoclipul piesei "Ce bine ca esti", precum si un material inedit, filmat in studio in momentul inregistrarii pieselor de pe album.
Ora de incepere 20:00 CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet Quartet-ul condus de redutabilul saxofonist Cristian Soleanu si Vlad Popescu, baterist de referinta, lider de grup si educator, avandu-i alaturi pe chitaristul Sorin Romanescu si mai tanarul Adrian Stoenescu la orga Hammond - propune o combinatie sonora inedita atat ca instrumentatie cat si conceptie muzicala.
Atat alcatuirea orchestrei cat si repertoriul abordat, fac din Bucharest Jazz Orchestra o prezenta inedita pe scena romaneasca si internationala de jazz.
Inedita platforma IT se adresează grupei de varsta 25-40 de ani, cu venituri medii si un interes crescut pentru originalitate, cultura europeana si experiente noi.
Odata cu acest spectacol organizatorii si-au dorit sa ofere elevilor o experienta inedita, de a urca pe scena alaturi de artisti cunoscuti.
Buzele de un roz pal i se miscau intr-o maniera atat de provocatoare, de o senzualitate inedita care nu era constientizata insa si de persoana care executa aceasta miscare care ma ispitea chiar si pe mine.
Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita adaptata special pentru clientii nostri".
Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita realizata special pentru clientii nostri".
Inedita este si o vioara in miniatura, din argint, la 100 RON.
Viziunea Replica Vedetelor va fi aceeasi cu cea a site-ului publicatiei, dar intr-o versiune glossy, premium, cu multe subiecte exclusive si cu o perspectiva inedita asupra vedetelor si a evenimentelor ce au loc zilnic in Romania.
- Sambata, de la 16:00 la 18:00, va avea loc un jam session ce va naste o colaborare inedita intre Fanfara Shukar din Zece Prajini si Fanfara Extraterestra.
Protagonistii videoclipului si ai noului single Yalla Ya Habibi sunt Antonio si Gya - care va aparea cu o imagine inedita pentru Romania.
google-analytics.com